Українська тенісистка Світоліна виборола перемогу на старті Відкритого чемпіонату США
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська тенісистка Світоліна виборола перемогу на старті Відкритого чемпіонату США

Федерація тенісу України
Світоліна

Еліна Світоліна здолала аргентинку Марію Лурдес Карле в першому колі Відкритого чемпіонату США 26 серпня.

Головні тези:

  • Еліна Світоліна здобула вражаючу перемогу на старті Відкритого чемпіонату США, вигравши у першому колі суперницю Марію Лурдес Карле з рахунком 2:1.
  • Поєдинок був напруженим і захоплюючим, де українська тенісистка демонструвала високий рівень гри та важкий боротьбу на корті.
  • В наступному раунді Світоліна зустрінеться з переможницею матчу Осеан Доден проти Ангеліни Калініної, бажаємо українській спортсменці подальших успіхів у турнірі.

Світоліна здобула перемогу у матчі US Open-2024

Старт зустрічі видався сенсаційним. Українка відкрила рахунок, але аргентинська тенісистка відповіла чотирма набраними пунктами поспіль. Отямитися від такої нахабності опонентки Світоліна не змогла. Вона оформила два брейки, але й двічі віддала власні подачі.

Реваншувалася українська тенісистка в другій партії. Цього разу Світоліна на перше очко Карле відреагувала п'ятьма. Лише у восьмому геймі аргентинка зуміла взяти подачу суперниці. Однак, представниця України відразу відповіла взаємністю і зрівняла рахунок за сетами.

У вирішальній партії обидві тенісистки спершу зосередилися на власних подачах. Цікавіше стало у шостому геймі. За рахунку 3:2 на користь Світоліної українка оформила брейк. Утім, Карле несподівано відповіла зворотним у дев'ятому (4:5).

Та доводити до тай-брейку титулована українська тенісистка не стала – ще раз узяла подачу другої ракетки Аргентини та закрила матч.

US Open, 1-й раунд, жінки

Світоліна – Карле – 2:1 (3:6, 6:3, 6:4)

У наступному колі Світоліна зустрінеться з переможницею протистояння Осеан Доден і Ангеліни Калініної. Француженка та українка вийдуть на корт 26 серпня ввечері.

Як пройшов матч Еліни Світоліної

Українська тенісистка Еліна Світоліна впевнено здолала японку Моюку Учідзіму 28 липня в першому колі олімпійських змагань.

Українська тенісистка Еліна Світоліна (WTA №31) впевнено перемогла японку Моюку Учідзіму (WTA №66) у двох сетах. Рахунок — 6:2 та 6:1.

Поєдинок тривав 1 годину 2 хвилини. Гра розпочалась не на користь Еліни — перший брейкпойнт за рахунку 1:1 був за японкою. Однак, Світоліна швидко зуміла взяти матч під свій контроль та перемогти.

У наступному колі Світоліна зіграє проти переможниці пари Джессіка Пегула (США) — Вікторія Голуба (Швейцарія).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?