Українські сили спротиву завдали удару по військовим РФ в окупованому Енергодарі
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські сили спротиву завдали удару по військовим РФ в окупованому Енергодарі

Українські сили спротиву завдали удару по військовим РФ в окупованому Енергодарі
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Оперативного командування "Південь", українські партизанські підрозділи завдали удару по силам кремлівської окупаційної армії на території Запорізької АЕС в окупованому Енергодарі.

Джерело: Facebook-сторінка ОК "Південь"

Партизани вдарили по окупантах на території Запорізької АЕС

Зазначається, що представники українського центру опору повідомили про 9 поранених кремлівських окупантів після удару та невідому точно кількість загиблих.

За даними окупантів, російські війська на Запорізькій АЕС були атаковані за допомогою дронів-камікадзе, які володіють високою точністю і недостатньою ударною силою, щоб пошкодити ядерні реактори Запорізької АЕС.

Між тим протягом минулої доби ЗСУ ракетними ударами знищили 6 складів з боєприпасами кремлівської окупаційної армії та командний пункт армії РФ.

За добу внаслідок успішних ракетних ударів було ліквідовано 111 солдатів і офіцерів армії РФ.

Також була знищена гаубиця "Мста-Б", дві самохідні артилерійсько-мінометні установки" Нона-з", безпілотний літальний апарат" Елерон", а також 13 одиниць автомобільної техніки.

Розвідка підтвердила поразку командного і командно-спостережного пункту, а також шести складів з боєприпасами в Херсонському, Бериславському та Каховському районах.

У той же час, за оцінками ЦРУ, втрати кремлівської окупаційної армії від початку масштабної війни проти України вже досягли 15 тис вбитих та приблизно 45 тис поранених.

За словами директора ЦРУ Вільяма Бернса, ЗСУ також зазнають значних втрат, але в меншій кількості, ніж окупанти.

За останніми оцінками розвідки США, близько 15 тисяч російських військовослужбовців вбиті й, можливо, в три рази більше поранені. Таким чином, втрати досить значні, - зазначив Бернс.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?