Українські військові мінують небезпечні напрямки на кордоні з Білоруссю
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові мінують небезпечні напрямки на кордоні з Білоруссю

Українські військові мінують небезпечні напрямки на кордоні з Білоруссю
Джерело:  online.ua

Підрозділи ЗСУ мінують небезпечні напрямки та облаштовують інженерні загородження на кордоні з Білоруссю.

Джерело: Командування об'єднаних сил ЗС України

На кордоні з Білоруссю мінують небезпечні напрямки

За словами командувача об’єднаних сил ЗСУ генерала-лейтенанта Сергія Наєва, який відвідав відвідав позиції українських бійців на кордоні з Білоруссю, у Північній оперативній зоні тривають заходи з підсилення української оборони.

На даний час ситуація повністю контролюється військовими частинами Збройних Сил України, підрозділами Державної прикордонної служби, підрозділами інших військових формувань та правоохоронних органів. Щодня наші оборонці виконують комплекс заходів щодо покращення інженерного обладнання оборонних позицій, – запевнив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Він повідомив, зараз тривають заходи з мінування небезпечних напрямків та облаштування інженерних загороджень.

Підрозділи Державної прикордонної служби України здійснюють заходи щодо укріплення державного кордону України на всіх небезпечних та загрозливих напрямках.

Ця робота засвідчує сумлінне та правильне ставлення до ситуації всіх військовослужбовців. Все це дає нам впевненість у тому, що оборона буде стійкою та непрохідною для противника, – наголосив він.

Нагадаємо, що Росія використала територію Білорусі для вторгнення в Україну, а також для ракетних обстрілів.

ГУР повідомляє, що станом на 1 липня, на кордоні з Україною перебуває сім батальйонів Збройних сил Білорусі, загроза вторгнення білоруської армії на територію України, з військової точки зору, зберігається.

Лукашенко пізніше заявив, що у союзі Білорусі та Росії вже давно створено єдину армію, і що він "давно визначив" участь Білорусі у війні РФ проти України.

Станом на 8 липня Генштаб ЗСУ повідомляв, що підрозділи збройних сил республіки Білорусь ведуть розвідку, посилюють заходи протидії технічним засобам розвідки, насамперед БпЛА. На території цієї країни продовжено дію закриття повітряного простору над південною частиною країни до 7 жовтня поточного року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?