Українські військові звільнили ще один населений пункт на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові звільнили ще один населений пункт на Херсонщині

Українські військові звільнили ще один населений пункт на Херсонщині
Джерело:  online.ua

В Міноборони України повідомили, що ЗСУ підняли державний прапор над селом Львове у Бериславському районі на Херсонщині. 

Джерело: Telegram-канал Міноборони України

Як проходить деокупація на Херсонщині 

Одеські морпіхи підняли український прапор в центрі населеного пункту Львове що на Херсонщині. Перед тим звільнивши його мешканців від російських окупантів, - повідомили в Міноборони.

Між тим голова Генштабу армії Великої Британії, адмірал Тоні Радакін зазначив, що відступ російської армії з правого берега Херсонської області може стати поворотним моментом у цій війні.

Росія провалила всі свої стратегічні цілі. Вона хотіла підкорити Україну, а сталося навпаки, - зазначив британський військовий.

Однак Радакін застеріг від оголошення відступу армії РФ з правого берега на Херсонщині, як поворотного момента у війні.

Це успіх України, але водночас на Україну продовжують нападати. Україна втратила позиції, які їй потрібно відвойовувати. В Україні є мільйони людей, які не живуть у своїх домівках... Є мільйони людей, які страждають від наслідків атаки на електричну інфраструктуру або на інфраструктуру водопостачання. Навмисний напад на мирних жителів є воєнним злочином, і це все ще триває, - зазначив очільник Генштабу армії Великої Британії.

Він додав, що провал окупантів Херсоні не підвищує ризику ядерного удару з боку РФ.

Це був би ще один абсолютно жахливий крок, і ми не бачимо, що ми на шляху до цієї конкретної примари, - підкреслив Радакін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?