Український боєць Потєря програв бразильцю в UFC
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український боєць Потєря програв бразильцю в UFC

Український боєць Потєря програв бразильцю в UFC

Український боєць UFC напівважкої ваги Ігор Потєря (20-5) програв бразильцю Родольфо Беллато (2-1-0).

Український боєць Потєря програв бразильцю в UFC

Суперники влаштували зарубу, обмінюючись потужними ударами, а українець був близький до перемоги.

У якийсь момент Потєря вразив Родольфо і почав його добивати в партері, але Беллато показав свій характер і перейшов у контратаку.

У другому раунді Беллато зробив тейкдаун, притиснув суперника до сітки та почав добивати. Суддя зупинив поєдинок та зафіксував перемогу бразильця технічним нокаутом.

Віддаю належне своєму супернику, я бачив 4 рази, як у нього закочувалися очі, я бив дуже сильно і не розумів, чому суддя не зупиняє поєдинок, але мій суперник це все пережив і зробив свою роботу, з чим вітаю його і бажаю якнайшвидшого відновлення. Всім дякую за вашу підтримку милі, вона відчувається, всім щастя, - написав після бою Потєря.

Варто зазначити, що українець отримав контракт із UFC після того, як у вересні 2021 року у першому раунді переміг поляка Лукаша Судольські на турнірі Contender Series.

Для Потєрі це п'ята поразка у 19 перемогах у MMA. У

на його рахунку одна перемога та три поразки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?