Український боєць UFC виправдався за бій із російським спортсменом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український боєць UFC виправдався за бій із російським спортсменом

Ігор Потєря

Український боєць UFC у середній вазі Ігор Потєря (20-5) висловився про свій поєдинок із росіянином Шарабутдіном Магомедовим (12-0).

Ігор Потєря виправдався за бій із російським спортсменом

Я та людина, яка ніколи не відмовлялася від поєдинків, тому що вважаю це слабкістю. Я тут, щоб стати чемпіоном UFC у середній вазі, і для цього мені потрібно битися з усіма. Я ніколи не вибирав опонентів, приймаю всі виклики та погоджуюсь на ті бої, що дає мені UFC. На все воля Божа, Богу видніше як для мене краще, я довіряю Богові і тій Енергії, яку Бог мені посилає. Від вас прошу максимальної підтримки, а не хейту, тому що цей поєдинок дуже важливий для мене, я мотивований як ніколи. Слава Україні — Героям Слава — Слава ЗСУ. Україно, я тебе люблю, — написав Потєря на своїй сторінці в Instagram.

Що відомо про бій Потєрі проти росіянина Магомедова

Нагадаємо, бій Потєрі проти росіянина Шарабутдіна Магомедова відбудеться 22 червня у Саудівській Аравії.

27-річний Ігор Потєря отримав контракт із UFC після того, як у вересні 2021 року у першому раунді переміг поляка Лукаша Судольські на турнірі Contender Series.

Свій минулий поєдинок українець провів у лютому у Лас-Вегасі та переміг рішенням суддів поляка Роберта Брічека.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?