Український письменник та журналіст Станіслав Асєєв отримав поранення на фронті
Категорія
Культура
Дата публікації

Український письменник та журналіст Станіслав Асєєв отримав поранення на фронті

Станіслав Асєєв
Джерело:  online.ua

Український письменник, журналіст і військовослужбовець, колишній бранець терористів “ДНР” Станіслав Асєєв повідомив, що отримав поранення на фронті і перебуває у лікарні.

Станіслав Асєєв отримав поранення на фронті

У дописі на X (Twitter) Асєєв повідомив, що отримав поранення та перебуває у лікарні зі струсом мозку.

Я живий, хоча за всіма законами фізики та ймовірності мав би померти. Позиції, на жаль, втрачені. Зараз я в лікарні зі струсом мозку. Незабаром я знову звернуся до вас за допомогою, оскільки в матеріальному плані наш підрозділ багато втратив, — написав Станіслав.

Пізніше, вже в іншому дописі, Асєєв подякував за підтримку і написав, що він в порядку, але не може давати коментарі журналістам.

Шановні друзі та колеги журналісти! дякую за підтримку, я в порядку, але я не можу зараз давати коментарі, мені потрібно трохи відпочити. Спасибі за розуміння.

Станіслав Асєєв: що відомо

У 2017 році донецького журналіста Станіслава Асєєва викрали та утримували бойовики з  “ДНР”. З полону він вийшов 29 грудня 2019 року в рамках обміну «76 на 127».

У 2020 році Асєєв виступив із промовою у Раді Європи, де він попросив країни-учасники натиснути на Росію задля звільнення полонених.

Є автором книжок “«Світлий шлях»: історія одного концтабору”, “В ізоляції”, “Мельхиоровый слон, или Человек, который думал: Роман-автобиография”.

За книгу “В ізоляції” у 2021 році став лауреатом Національної премії України імені Тараса Шевченка.

Під час повномасштабного російського вторгнення служить у 109-му батальйоні 109-ї окремої бригади територіальної оборони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?