Український футболіст Мудрик підписав контракт з "Челсі" за рекордну суму
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український футболіст Мудрик підписав контракт з "Челсі" за рекордну суму

Український футболіст Мудрик підписав контракт з "Челсі" за рекордну суму
Джерело:  online.ua

Відомий український футболіст, півзахисник "Шахтаря" та збірної України Михайло Мудрик перейшов до лондонського "Челсі" за рекордну для України суму – 70 млн євро та ще 30 млн бонусів.

Джерело: сайт "Челсі", сайт УАФ

Мудрик перейшов у "Челсі": що відомо

Згідно з останніми даними, український "Шахтар" підписав угоду про перехід Михайла Мудрика до "Челсі". Клуб отримає 70 млн євро та ще 30 млн як бонуси.

Що важливо розуміти, це рекордна угода в історії українського футболу — таку суму за українських футболістів ще ніхто не платив.

Михайло Мудрик завершив свій перехід з донецького "Шахтаря" до лондонського "Челсі" після узгодження особистих умов з клубом. Український легіонер, якому на початку цього місяця виповнилося 22 роки, підписав контракт з "синіми" на вісім з половиною років, щоб закріпити свій переїзд на "Стемфорд Брідж", - йдеться в офіційній заяві "Челсі".

Михайло Мудрик (фото - facebook.com/uafukraine)

Як вдалося дізнатися українським журналістам, трансфер Мудрика до "Челсі" відбувся на тлі тривалої історії з переходом Мудрика до "Арсеналу".

За українського футболіста пропонували не таку велику суму, яку розраховував отримати "Шахтар".

Пропозиція "Челсі" українцям сподобалася більше, оскільки лондонський клуб запропонував за Михайла Мудрика нечувані для українського футболу гроші.

Що важливо розуміти, саме трансфер Мудрика став найдорожчим в історії українського футболу. Попередній рекорд, який належав Андрієві Шевченку (43,88 млн євро), 22-річний півзахисник випередив майже вдвічі.

Окрім того, наголошується,що трансфер Мудрика входить до топ-5 найдорожчих за всю історію лондонського "Челсі".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?