Український футболіст відзначився фантастичним голом у чемпіонаті Іспанії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український футболіст відзначився фантастичним голом у чемпіонаті Іспанії

Український футболіст відзначився фантастичним голом у чемпіонаті Іспанії
Джерело:  online.ua

У рамках Сегунди - другого за престижністю футбольного чемпіоната Іспанії, український футболіст Василь Кравець, який як і його одноклубник Богдан Милованов, виступає за клуб "Спортинг" Хіхон, забив видовищний гол у ворота Малаги.

Джерело: sportinguistafiel

Український футболіст відзначився фантастичним голом

Зустріч двох команд закінчилась з рахунком 2:2, а Кравець став автором другого голу, який він забив після фантастичного удару на 41-й хвилині зустрічі.

Український футболіст потужним ударом спрямував м'яча за дуже складною і красивою траекторією за спину голкіперу.

І Милованов, і Кравець провели на полі всі 90 хвилин. Автор шедевру запам'ятався також жовтою карткою наприкінці поєдинку. Василь вперше забив за свій новий клуб, а до цього мав у своєму активі лише два асисти.

В турнірній таблиці Сегунди "Малага" займає 11-е місце (31 очко), а "Спортинг" посідає 14-у позицію (29 балів).

Буквально кілька днів тому Богдан Милованов вивів "Спортинг" Хіхон до 1/8 фіналу Кубка Іспанії, забивши переможний гол у ворота "Вільярреалу".

  • Василь Кравець є вихованцем львівських "Карпат".

  • У 2017 році він перейшов в іспанський клуб "Луго". А у 2019 році - в "Леганес", з якого ходив в оренду до "Луго", польський "Лех" та хіхонський "Спортинг". До клубу з Хіхону Кравець перебрався минулого літа.

  • Кравець виступає на позиції лівого захисника. Він грав за молодіжну збірну України.

Шевченко можуть звільнити з посади головного тренера Дженоа

Перші три місяці Андрія Шевченка на чолі Дженоа важко назвати успішними, оскільки його підопічні протягом цього періоду продемонстрували вкрай скромні результати їхньої спільної роботи.

За словами італійських журналістів Нікола Скіри та Джанлука Ді Марціо наставника "грифонів" можуть звільнити після останньої поразки команди — такою інформацією вони поділилися у своїх соціальних мережах після поразки від Спеції (0:1).

Як стверджує Скіра, доля українського тренера у Дженоа вирішується прямо зараз. До слова, Андрій Шевченко вдруге за місяць отримав позитивний тест на коронавірус — це також, ймовірно, могло вплинути на результат його підопічних.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?