Українці представили концепт вітчизняного суперкара KRAЇNA — вражаючі фото
Категорія
Технології
Дата публікації

Українці представили концепт вітчизняного суперкара KRAЇNA — вражаючі фото

Українці представили концепт вітчизняного суперкара KRAЇNA — вражаючі фото
Джерело:  online.ua

Команда українців, яка задіяна в різних проєктах світового автопрому, нарешті представила концепт українського електромобіля у люксовому сегменті – KRAЇNA Shooting brake Coupe.

Джерела: видання  ain.ua  та  dev.ua

Українці створили концепт вітчизняного суперкара KRAЇNA - що відомо

Варто звернути увагу на те, що автором ідеї та головним ініціатором став Максим Шкіндер, який працює Senior Designer у McLaren Automotive у Великій Британії. За його словами, він веде проєкт KRAЇNA він веде вже півроку після основної роботи.

Фото — DEV.UA

Нам захотілося ... без інвестицій, на своєму ентузіазмі створити щось якісне і конкурентне, – виступив з коментарем Шкіндер.

Також наголошується, що окрім нього, членами команди стали Володимир Панченко, Senior Surface Modeler у Bugatti Rimac (живе у Хорватії), дизайнер Антон Ніколаєв із Києва, Сергій Воронов (із Запоріжжя, живе у Великій Британії, працює у Meta – Facebook), а також Віталій Енес (візуалізація проєкту, живе у Німеччині).

На цій стадії автори називають проєкт завершеним. На продаж проєкт, як стверджує Максим Шкіндер, не виставляють, тому що робили як шоукейс своїх здібностей загальними силами.

Фото — DEV.UA

Робочий прототип, за його словами, потягне на 2-3 млн. євро, якщо створювати автомобіль з нуля. Якщо ж брати за основу готовий кузов з начинкою – набагато дешевше, - йдеться в повідомленні.

Як користувачі мережі реагують на український суперкар KRAЇNA Shooting brake Coupe:

  • Виглядає дійсно круто;

  • Навіть й подумати не міг, що наші фахівці зможуть створити таку круту автівку;

  • Я б купив;

  •  Яка краса;

  • Вона неймовірна - це правді;

  • Ілон Маск буде заздрити - 100%.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?