"Укрзалізниця" анонсувала запуск Буковельського експресу
Категорія
Україна
Дата публікації

"Укрзалізниця" анонсувала запуск Буковельського експресу

"Укрзалізниця" анонсувала запуск  Буковельського експресу
Джерело:  online.ua

"Укрзалізниця" цього місяця має запустити Буковельський експрес, який курсуватиме за маршрутом Львів Татарів – Буковель Ворохта. Також під час свят прямим потягом в Карпати зможуть скористатися і кияни. А мешканці Маріуполя матимуть змогу випробувати найдовший український маршрут з цього міста до Рахова на Закарпатті, який сполучатиме сім областей. Також у компанії анонсували додаткові поїзди з Одеси.

Джерело: пресслужба УЗ

На маршруті Буковельського експресу використовуватиметься сучасний дизель-поїзд вітчизняного виробництва, який має максимальну швидкість 140 км/год. Компанія очікує отримати його в грудні, він виготовлений на Крюківському вагонобудівному заводі.

Українці та гості країни отримують можливість побачити красу та історичні пам’ятки міста Лева й далі, безпосередньо зі Львова, дістатись курорту Буковель, чи здійснити мрію піднятись на найвищу гору України — Говерлу, доїхавши до Ворохти.

— Олександр Перцовський, керівник пасажирського напрямку УЗ

Поїзд Hyundai Rotem з Києва до Славського на різдвяні свята

До новорічно-різдвяних свят «Укрзалізниця» анонсувала запуск швидкісного поїзда Hyundai Rotem з Києва до Славського. Крім того, мешканці столиці зможуть добратися в Карпати з допомогою нещодавно продовженого маршрут №57/58 Київ — Яремче до Ворохти.

Буквально вчора УЗ запустила найдовший маршрут з Маріуполя до Рахова, який сполучатиме сім областей. Поїзд долає найдовший пасажирський залізничний маршрут в Україні – 1806 км.

Десять із вагонів цього поїзда оновлені, при цьому, як і у випадку з Буковельським експресом, йдеться про залучення до новацій вітчизняного виробника. Поїзд № 5/6 курсує із зупинками в Запоріжжі, Дніпрі, Білій Церкві, Львові, Івано-Франківську, Яремчі, Татарові, Ворохті, Ясіні та Квасах.

Днями УЗ призначила додаткові поїзди до новорічних свят і з Одеси. Йдеться про маршрут  №238/237 Одеса – Ужгород, який відправлятиметься через день з Одеси з 24 грудня до 9 січня о 22:32. До Ужгорода він прибуває о 15.59. Назад вирушає з 25 грудня по 10 січня о 19:56 із прибуттям до Одеси о 13.17.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?