Укрзалізниця обмежила рух поїздів на напрямку Костянтинівка – Донецьк через обстріли бойовиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Укрзалізниця обмежила рух поїздів на напрямку Костянтинівка – Донецьк через обстріли бойовиків

Укрзалізниця обмежила рух поїздів на напрямку Костянтинівка – Донецьк через обстріли бойовиків
Джерело:  online.ua

Через обстріли збройних сил Російської Федерації, що почалися 9 вересня зранку в районі станції Скотувата Донецької залізниці, "Укрзалізниця" обмежила рух приміських поїздів на напрямку Костянтинівка – Донецьк.

Джерело: пресслужба “Укрзалізниці”

"9 вересня близько 8:00, в районі станції Скотувата Донецької залізниці розпочався обстріл з важкого виду озброєння з непідконтрольної Україні території. Снаряди падають на відстані 2 км від станції. Наразі пошкоджень інфраструктури немає”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що працівників станції та пасажирів оперативно евакуювали в укриття.

До стабілізації ситуації в цьому районі рух приміських поїздів №6011/6072 Лиман – Скотувата –Лозова та №6003/6004 Ізюм – Скотувата – Святогірськ обмежено до станції Фенольна.

Пасажирам рекомендують слухати уважно оголошення на станціях і стежити за оновленням інформації.

Ситуація в зоні ООС станом на ранок 9 вересня

В штабі ООС повідомляють, що російські бойовики у четвер, 9 вересня, знову порушили режим припинення вогню та здійснили обстріли позицій українських військових у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець ЗСУ отримав вогнепальне поранення. Після надання першої медичної допомоги його транспортували до лікувального закладу. Стан здоров’я воїна оцінюють як тяжкий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?