Укрзалізниця вперше з 24 лютого відновлює пасажирське сполучення з Миколаєвом
Категорія
Україна
Дата публікації

Укрзалізниця вперше з 24 лютого відновлює пасажирське сполучення з Миколаєвом

Укрзалізниця вперше з 24 лютого відновлює пасажирське сполучення з Миколаєвом
Джерело:  online.ua

Укрзалізниця вперше з початку повномасштабного вторгнення відновлює пасажирське залізничне сполучення з Миколаєвом. В найближчі декілька днів буде відновлено залізничне сполучення з Херсоном.

Джерело: Укрзалізниця

Україна відновила залізничне сполучення з Миколаєвом

Відповідний дозвіл перевізник отримав від Миколаївської обласної військової адміністрації та військових.

Перший поїзд до Миколаєва вирушить 14 листопада з Києва. Востаннє пасажирський поїзд далекого сполучення приїздив до Миколаєва 24 лютого.

Поїзд №122/121 Київ — Миколаїв курсуватиме по парних числах зі столиці і по непарних — з Миколаєва.

Зі столиці він вирушатиме о 22:14 та прибуватиме до Миколаєва о 07:15. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 22:09 та прибуватиме до Києва о 06:55. Квитки вже можна придбати в касах, у  застосунку  або  чат-ботах  Укрзалізниці.

Від початку повномасштабного вторгнення Росії Миколаїв був прифронтовом містом та тримав оборону на півдні України. Після деокупації Херсона лінія фронту зрушилася, і ми отримали дозвіл на відновлення залізничного сполучення до міста. Це надважливо саме напередодні зими, коли люди зможуть у разі потреби зручно поїхати до інших міст України або ж привезти все необхідне, — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін.

Він також додав, що вже в найближчі декілька днів буде відновлено залізничне сполучення з Херсоном.

Залізничники вже працюють на напрямку, вони йдуть одразу за військовими та вибухотехніками. Вже виявлено багато пошкоджень інфраструктури, але ми її швидко відновимо та запустимо довгоочікуваний рейс нашого «Потяга до перемоги», — додав керівник Укрзалізниці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?