"УП" заявила, що збирає кошти ЗСУ з фондом Залужного — він це заперечив
Категорія
Україна
Дата публікації

"УП" заявила, що збирає кошти ЗСУ з фондом Залужного — він це заперечив

"УП" заявила, що збирає кошти ЗСУ з фондом Залужного — він це заперечив
Джерело:  online.ua

Видання «Українська правда» оголосило збір коштів на сучасні радіолокаційні системи для протиповітряної та протиракетної оборони. Варто зазначити, що команда медіа спочатку стверджувала, що збирає кошти разом з «фондом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного "Ми переможемо"».Однак сам Залужний заперечив свою участь у цій ініціативі.

Джерело:  «УП», Фейсбук-сторінка Валерія Залужного

"УП" потрапила у конфуз через неіснуючий фонд Залужного

Наша мета — зібрати 11,5 мільйона гривень та оснастити наші Збройні сили усім необхідним для убезпечення нашого неба. Наскільки це взагалі можливо в такій ситуації, – наголосила редакція медіа.

Окрім того, наголошується, що серед усіх, хто задонатить кошти, мають намір розіграти два примірники журналу Time з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним на обкладинці та його автографом.

Перший журнал планують розіграти між усіма, хто задонатив у грудні понад 100 гривень. Другий журнал розігрують серед тих учасників, хто переказав понад 30 тисяч гривень.

Більше шансів отримати винагороду отримає той, хто зробив більше донатів. Переможців розіграшу буде визначено випадковим чином за допомогою алгоритму, - йдеться в повідомленні.

Що цікаво, команда «Української правди» спершу оприлюднила інформацію, що збирає кошти разом з «фондом  Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного  "Ми переможемо"». Утім, згодом сам Залужний відмежувався від участі у цій ініціативі.

Я щиро дякую за всі волонтерські ініціативи на підтримку Збройних Сил України. При цьому хочу офіційно заявити, що я не звертався з проханням збирати кошти і тим більше ніколи нікого не просив перераховувати гроші на конкретний благодійний фонд, – написав він.

За словами Залужного, « фонду Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного не існує ».

Після спростування «УП» видалила ім'я генерала з назви фонду.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?