Уроки від Трампа: США готові завдати нових ударів по Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Уроки від Трампа: США готові завдати нових ударів по Сирії

Уроки від Трампа: США готові завдати нових ударів по Сирії
Джерело:  Reuters

Американський лідер Дональд Трамп знову завдасть авіаударів по Сирії в разі, якщо уряд президента Башара Асада буде використовувати хімзброю або бочкові бомби на цивільних.
Про це заявив прес-секретар Трампа Шон Спайсер, назвавши авіаудари "уроками від Дональда Трампа", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Читайте також: Ро сія заздалегідь знала про хіматаку Асада в Сирії - американські ЗМІ
"Якщо ви отруюєте дітей, якщо скидаєте бочкові бомби на невинних... чекайте заходів у відповідь від цього президента", - підкреслив Спайсер у відповідь на запитання журналістів про те, які уроки потрібно засвоїти після авіаударів по базі "Шайрат" в Сирії.
"Президент, як і раніше, розглядає можливість дій в Сирії проти режиму Асада, якщо це буде в національних інтересах, як було вирішено після використання сирійським урядом хімічної зброї проти своїх же громадян", - додав представник Трампа.
Нагадаємо, 4 і 6 квітня Сирія піддалася хімічним атакам, в результаті яких постраждало мирне населення.
Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 7 квітня з борту американських кораблів у Середземному морі було завдано ракетного удару по авіабазі Шайрат в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?