Усик висловився про травму Ф'юрі та перенесення бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик висловився про травму Ф'юрі та перенесення бою

Усик

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) прокоментував перенесення бою з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) через травму британця.

Що сказав Усик про перенесення бою з Ф'юрі

Дорогі друзі, всім хорошого, красивого, неймовірного дня. У мене неймовірна субота. Я вже зробив всю роботу, і зараз я трохи відпочиваю. Друзі, труднощі даються нам для того, щоб ми їх проходили. А якщо ми будемо нити, коли нам складно, ми просто будемо нитиками. Усім добра, рухаємося далі, — сказав Усик.

Бій Усика та Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу мав пройти 17 лютого у Саудівській Аравії. Британський боксер отримав розсічення над правим оком під час спарингу в тренувальному таборі.

Що відомо про причину переносу бою з боку Ф'юрі

За інформацією агенції Queensberry Promotion, Ф'юрі отримав розсічення над правим оком під час тренувального спарингу в Ер-Ріяді.

Лікарі наклали йому велику кількість швів, що робить його участь у бою проти Усика 17 лютого фактично неможливою.

Очевидно, йому буде потрібно період відновлення, що зводить нанівець будь-яку можливість проведення бою з Усиком 17 лютого в Саудівській Аравії, — йдеться у повідомленні.

Ф'юрі приніс вибачення всім, кого торкнулося скасування матчу, сказавши, що абсолютно спустошений.

Я так довго готувався до цього бою і перебував у такій прекрасній формі. Мені шкода всіх, хто причетний до цієї грандіозної події. І я буду старанно працювати над тим, щоб перенести дату бою, як тільки око заживе, — зазначив британський боксер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?