Усик VS Ф'юрі. Відомий боксер Валлін поділився своїм прогнозом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик VS Ф'юрі. Відомий боксер Валлін поділився своїм прогнозом

Отто Валлін
Джерело:  online.ua

На переконання топового шведського боксера Отто Валліна, наразі саме Тайсон Ф'юрі має всі шанси на перемогу у поєдинку з Олександром Усиком.

Валлін не вірить у перемогу Усика

Попри те, що шведський боксер вважає українського чемпіона чудовим бійцем, він вважає, що Тайсон Ф'юрі зміг підготуватися до двобою набагато краще.

Фаворитом є Тайсон Ф'юрі. Думаю, він виграє бій. Усик, звичайно, дуже хороший боєць, і я думаю, що в них обох є свої слабкості. Зрештою, Ф’юрі – більший хлопець, і він розумний боксер, - ділиться своєю думкою з цього приводу Отто Валін.

Окрім того, він озвучив прогноз, що британець буде у набагато кращій формі та набагато краще підготовленим, ніж був у поєдинку з Френсісом Нганну.

Тому я вірю, що Ф’юрі переможе Усика, – підсумував шведський боксер.

Як уже згадувалося раніше, Тайсон Фʼюрі 28 жовтня виборов перемогу під час бою з колишнім чемпіоном UFC Франсісом Нганну роздільним рішенням суддів, побувавши під час бою у нокдауні.

А український чемпіон у попередньому поєдинку 26 серпня зміг перемогти британця Даніеля Дюбуа.

Усик VS Ф'юрі. Що відомо про довгоочікуваний бій

Поєдинок зірок боксу відбудеться уже 17 лютого в Саудівській Аравії.

Це буде масштабний бій між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO в надважкій вазі Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

Що важливо розуміти, переможець стане абсолютним чемпіоном світу в найпрестижнішому дивізіоні.

Не можна також не згадати про те, що ані українець, ані британець досі не програвали на професійному рингу.

Олександр виграв кожний із 21-го своїх боїв, а Тайсон тріумфував у 34 боях із 35-ти, розписавши нічию із Деонтеєм Вайлдером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?