В Анголі досліджують хлопчика, який "народився від жінки та шимпанзе"
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

В Анголі досліджують хлопчика, який "народився від жінки та шимпанзе"

В Анголі досліджують хлопчика, який "народився від жінки та шимпанзе"
Джерело:  online.ua

Міжнародну спільноту здивували неочікувані новини з Анголи. Місцевий житель, 12-річний Августо Дембо з Луанди, почав запевняти своїх знайомих та журналістів, що його батько - шимпанзе. За словами дитини, про це йому розповіла його мати. Генетичний склад дитини почали досліджувати експерти.

Джерело:  Africa Daily News

В Анголі виявили диво-дитину, яку зачали жінка та шимпанзе

Про Августо Дембо почали говорити після того, як його мати нібито зізналася йому в тому, що він є плодом кохання між людиною і шимпанзе.

Місцеві журналісти припускають, що ймовірно, жінка мала зв'язок з самцем шимпанзе, який тривав декілька років, поки вона працювала офіцером з охорони навколишнього середовища і природи в національному парку Камеї.

"Після того, як історія була опублікована в місцевій газеті, хлопчик став знаменитим. До місця його проживання потягнулися натовпи шанувальників, бажаючі не тільки подивитися на унікального підлітка, але і надати йому матеріальну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Як стверджує представниця муніципальної лікарні Луена Антоніо Мендес, "сексуальні відносини між людьми і шимпанзе досить поширені в цьому регіоні, однак це перший такой випадок, коли офіційно повідомляють про вагітність".

Президент Анголи Жуан Лоренсу публічно почав називати хлопчика "ангольською диво-дитиною", а також "знаком від Бога" і "свідченням величі Республіки Ангола".

Читайте також:

  • Для вчених та лікарів уже давно не секрет, що жінка може завагітніти одночасно від різних чоловіків. Подібне буває не тільки у персонажів міфів, а й у людей, хоча трапляється таке вкрай рідке.

  • Я просто не вірю: дружина відомого мільйонера зважилася показати фігуру зразу ж після пологів: усі деталі можна знайти в нашому матеріалі.

  • Жінки, що переживають сильний стрес незадовго до зачаття, в два рази частіше народжують дівчаток. Вчені з’ясували, як стрес впливає на стать майбутньої дитини і підказали, як зачати дівчинку або хлопчика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?