В Генштабі оцінили втрати армії РФ внаслідок влучних ударів ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

В Генштабі оцінили втрати армії РФ внаслідок влучних ударів ЗСУ

В Генштабі оцінили втрати армії РФ внаслідок влучних ударів ЗСУ
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, українські військові влучними ударами вразили 5 пунктів управління окупаційної армії РФ та завдали ворогу численних втрат у живій силі та техніці.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Що відомо про втрати окупантів та успіхи ЗСУ на фронтах

Протягом 25 грудня авіація Сил оборони завдала двох ударів по районах зосередження ворога, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили п'ять пунктів управління та район зосередження живої сили противника.

Зокрема, українські військові вдарили по штабу росіян, який знаходиться у Херсонській області. Внаслідок атаки до 70 ворожих солдатів отримали поранення.

За інформацією українського військового командування, удару по штабу, що знаходиться в районі села Забарине, було завдано удар кілька днів тому, коли там проводили нараду офіцерів південного військового округу ЗС РФ.

В результаті - до 70 військовослужбовців отримали поранення. Число загиблих уточнюється, - підкреслили у Генштабі.

Також там додали, що у Донецькій області українські військові знищили чотири ворожі САУ 2С7 "Піон".

Зі свого боку, як зазначають у Генштабі, окупанти завдали ракетного удару по одному з районів Куп'янська на Харківщині. Вони також здійснили понад 10 обстрілів з РСЗВ.

Загроза ворожих авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури залишається по всій території України.

  • На Сіверському напрямку окупанти обстріляли українські позиції в районах населених пунктів Винторівка, Манухівка, Рижівка та Ворожба Сумської області.

  • На Слобожанському напрямку під мінометні та артилерійські обстріли потрапили райони населених пунктів Стрілеча, Стариця, Землянки, Устинівка та Вільхуватка Харківської області.

  • На Куп’янському та Лиманському напрямках загарбники обстріляли з танків та артилерії райони понад 25 населених пунктів. Серед них - Дворічна, Кислівка, Котлярівка і Берестове ну Харківській області; Площанка, Діброва і Червонопопівка Луганської області та Ямполівка - у Донецькій.

  • На Бахмутському та Авдіївському напрямках ворог обстріляв райони понад 20 населених пунктів. Зокрема це - Спірне, Берестове, Яковлівка, Соледар, Бахмут, Опитне, Озарянівка та Нью-Йорк Донецької області.

  • На Новопавлівському напрямку росіяни завдали вогневого впливу по районах Вугледара, Великої Новосілки та Времівки на Донеччині.

  • На Запорізькому напрямку зафіксовано ворожі обстріли поблизу понад 20 населених пунктів. Серед них - Гуляйполе, Червоне, Степове, Малі Щербаки, Щербаки і Чарівне Запорізької області Та Нікополь - Дніпропетровської.

Також повідомляється, що окупанти задля залякування продовжують хаотичні обстріли мирного населення у звільнених містах та селах вздовж правого берега Дніпра.

Так, систематичних мінометних обстрілів зазнає Берислав Херсонської області. Окрім того, на Херсонському напрямку, від обстрілів постраждала цивільна інфраструктура населених пунктів Херсон, Республіканець, Тягинка, Зеленівка, Інженерне, Антонівка, Садове і Велетенське. Є постраждалі серед населення.

Між тим представники командування Військово-морських сил ЗСУ повідомили, що протягом доби підрозділи морської піхоти ліквідували понад 30 кремлівських загарбників.

Військові частини та підрозділи Командування морської піхоти Військово-морських сил Збройних сил України, які входять до складу угруповань, продовжували виконувати завдання щодо відсічі повномасштабної збройної агресії Російської Федерації. Минулої доби морські піхотинці знищили 21 окупанта, - йдеться у повідомленні командування ВМС ЗСУ.

Крім того, артилерійські військові частини та підрозділи ВМС України завдавали вогневих уражень по загарбниках, в результаті чого знищено танк та 10 російських військових.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?