В Індії Bluetooth-навушники вибухнули та вбили чоловіка
Категорія
Технології
Дата публікації

В Індії Bluetooth-навушники вибухнули та вбили чоловіка

В Індії Bluetooth-навушники вибухнули та вбили чоловіка
Джерело:  online.ua

Журналісти дізналися про моторошну подію, яка сталася в індійському штаті Раджастан. Там в результаті вибуху Bluetooth-навушників загинув 28-річний чоловік Ракеш Кумар Нагар, який у момент інциденту використовував навушники за призначенням.

Джерело: notebookcheck

 В Індії чоловік загинув через Bluetooth-навушники

За словами журналістів, навушники вибухнули прямо у вухах користувача під час прослуховування музики (або розмови). Варто звернути увагу на те, що під час інциденту девайс був підключений до смартфону, який стояв на зарядці.

В результаті вибуху було пошкоджено вуха користувача. Хлопець втратив свідомість і був доставлений в лікарню, де, за словами доктора, помер "можливо, від зупинки серця". За словами медиків, цілком можливо, вона стала наслідком шоку після вибуху.

Що важливо розуміти, точна причина вибуху безпровідних навушників поки не з'ясована. За попередніми даними, навушники могли вибухнути через неякісну збірку. Окрім того, одна з можливих причин - стрибок напруги.

"Бренд навушників не називається. Однак повідомляється, що пристрій був бюджетним і від місцевого бренду. При цьому вибухати можуть і рішення від відомих компаній. Наприклад, кілька років тому у жінки вибухнули навушники Beats на рейсі Пекін – Мельбурн. Ще один випадок стався у Флориді – чоловік побачив, як з модуля його Apple AirPods йде дим, після цього навушник вибухнув", - йдеться в повідомленні.

Не можна не звернути увагу на те, що раніше у тій же Індії трапилася не менш жахлива історія, на щастя, обійшлося жертв. Там у користувачки з Бенгалуру у сумці вибухнув смартфон OnePlus Nord 2. Компанія вже відреагувала на інцидент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?