В ISW заявили про нові проблеми росіян на тлі потужного партизанському руху
Категорія
Україна
Дата публікації

В ISW заявили про нові проблеми росіян на тлі потужного партизанському руху

В ISW заявили про нові проблеми росіян на тлі потужного партизанському руху
Джерело:  online.ua

Американські аналітики дійшли висновку, що потужні та ефективні атаки українських партизанів змушують військове керівництво РФ відволікати ресурси від операцій на полі бою для безпеки тилових районів.

Джерело: Фейсбук-сторінка  ISW

Росіяни не можуть протистояти партизанському руху

За словами іноземних експертів, українськийпартизанський рух суттєво погіршує здатність країни-агресорки захищатися від постійних контрнаступів ЗСУ, не кажучи вже про проведення власних наступальних операцій.

Погана російська оперативна безпека уможливила українські партизанські напади, а зростаючий дефіцит живої сили в Росії, ймовірно, погіршує здатність російських військ ефективно захищати російські тилові райони від партизанських нападів і одночасно оборонятися від українських контрнаступів, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що команда російського диктатора Володимира Путіна досі не змогла ефективно протистояти українським партизанам і навряд чи зможе це зробити.

Щодо нестачі людських ресурсів - це погіршує здатність російських військ ефективно захищати свої тилові райони від партизанських нападів, - зазначають аналітики.

Щоважливо розуміти, станом на 1 листопада армія РФ окупувала приблизно 85 300 квадратних кілометрів материкової частини території України, за винятком Криму. Однак брак живої сили перешкоджає зусиллям з убезпечення цієї території.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?