В Ізраїлі внаслідок бойових дій могла загинути українка — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

В Ізраїлі внаслідок бойових дій могла загинути українка — Зеленський

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Внаслідок нападу терористичного палестинського угруповання ХАМАС на Ізраїль і спричинених цим бойових дій могла загинути громадянка України. Наразі ця інформація перевіряється. 

Що відомо про ймовірну загибель українки в Ізраїлі

За словами президента Володимира Зеленського, наразі інформація про загибель українки в Ізраїлі перевіряється.

Станом на зараз перевіряється інформація про можливу загибель однієї громадянки України та проводиться розшук двох наших громадян. Будь ласка, дорогі українці, якщо ви перебуваєте в Ізраїлі, будьте максимально уважні. За будь-якої потреби, будь ласка, звертайтесь у наше посольство будь-яким доступним вам способом: Україна допоможе всім своїм людям, щоб не відбувалось.

Зеленський стосовно ситуації в Ізраїлі

Президент підкреслив, що увесь світ побачив кадри жорстокості палестинських терористів ХАМАС під час нападу на ізраїльскі міста.

Сьогодні весь світ побачив жахливі кадри з Ізраїлю – кадри того, як терористи знущаються з жінок, чоловіків, як захоплюють у заручники навіть літніх людей, не жаліючи…Терористичний напад на Ізраїль був ретельно підготовлений, увесь світ розуміє, які саме спонсори терору могли спонукати та забезпечити організацію цієї атаки. Ізраїль має повне право на захист від терору, як і будь-яка інша держава. Жодної підтримки терористам!Хай цінність людського життя та несприйняття терору будуть тими принципами, які нарешті обʼєднають увесь світ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?