В Кремлі цинічно виправдали відмову Путіна від спілкування з журналістами
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі цинічно виправдали відмову Путіна від спілкування з журналістами

В Кремлі цинічно виправдали відмову Путіна від спілкування з журналістами
Джерело:  online.ua

Речник кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитро Пєсков цинічно заявив, що формат спілкування голови Кремля з журналістами вже ніколи не буде таким, як раніше через, начебто, побоювання стосовно поширенння COVID-19.

Джерело: РосЗМІ

В Путіна цинічно виправдали небажання спілкуватись із журналістами 

Чесно кажучи, навряд чи воно буде зовсім таким самим, як воно було до пандемії, тут нема чого гріха таїти, в осяжній перспективі. Ви бачите, що і процеси мутації йдуть, і так далі, ви бачите, які досить такі сильні епідеміологічні хвилі грипу різних штамів, - цинічно збрехав Пєсков.

За його словами, нібито відмова від звичайного формату спілкування пов'язана начебто передусім з турботою про здоров'я Путіна.

Тому очікувати, що скоро буде як раніше, було б помилковим. Відповім: не буде, - підкреслив речник кремлівського диктатора.

Водночас він пообіцяв "більш вільний режим спілкування" по мірі спадання загроз, пов'язаних з пандемією.

Між тим, під час відеорозмови із лідером КНР Сі Цзіньпіном Путін розраховував на обговорення теми військово-технічного співробітництва з Китаєм на тлі найближаючоїся неминучої поразки у війні проти України.

Особливе місце у всьому комплексі російсько-китайських відносин посідає військове і військово-технічне співробітництво, яке сприяє безпеці наших країн і підтримці стабільності в ключових регіонах, - особливо наголосив кремлівський диктатор.

Путін зазначив, що Росія націлена зміцнювати співпрацю між збройними силами двох країн.

Однак лідер КНР під час розмови про готовність до стратегічної співпраці з Росією в умовах "непростої і далеко неоднозначної обстановки в світі".

При цьому Сі Цзіньпін ані словом не обмовився про можливості співпраці у військовій галузі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?