В Криму стали частіше роздавати повістки. У колаборантів — паніка
Категорія
Світ
Дата публікації

В Криму стали частіше роздавати повістки. У колаборантів — паніка

В Криму стали частіше роздавати повістки. У колаборантів — паніка
Джерело:  online.ua

У містах тимчасово окупованого Криму дедалі частіше роздають повістки, а темпи мобілізації зростають.

Джерело: Центр національного спротиву

У Криму почали частіше роздавати повістки

Наразі відбувається прискорення процесу, відомого як часткова мобілізація, з боку Кремля. Незважаючи на запевнення, отримані від колаборанта Сергія Аксьонова, що на території Криму не буде масової мобілізації, кількість військових повісток на вулицях кримських міст все ж таки збільшується.

Так звана часткова мобілізація Кремля підвищує свої темпи. Незважаючи на обіцянки, отримані колаборантом Сергієм Аксьоновим від уряду РФ, що в Криму не буде масової мобілізації, кількість повісток на вулицях кримських міст зростає», - йдеться у повідомленні.

Спостерігається посилення панічних настроїв як у переселенців із Росії, і у місцевих колаборантів біля Криму. Російські компанії, які ведуть бізнес на півострові з 2014 року, виводять свої кошти та готуються до евакуації у зв'язку з невизначеною ситуацією та неясністю майбутнього політичного та економічного розвитку регіону.

Особливо це стосується готельно-ресторанного бізнесу, сезон якого провалився минулого року і, очевидно, не матиме попиту й цього року, - додали в ЦНС.

Що відомо про партизанський рух в Криму

У тимчасово окупованому Криму партизанські угруповання завдали пошкодження залізничному полотну, внаслідок чого рух поїздів було зупинено.

У окупованому півострові активісти пошкодили залізничне полотно.

Залізницю пошкодили в Бахчисарайському районі, в результаті рух нею припинено. Окупанти спочатку замовчували подію, а потім намагалися пояснити пошкодження нібито "проходженням важковозу". Однак фото з місця події вказують на чергову брехню окупаційної адміністрації, — розповіли там.

За інформацією росЗМІ, внаслідок вибуху пошкоджено частину залізниці в районі села Поштове, що за 12 кілометрів від станції "Сімферополь".

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?