В мережі опублікували новий трейлер до фільму "Форсаж 9"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В мережі опублікували новий трейлер до фільму "Форсаж 9"

В мережі опублікували новий трейлер до фільму "Форсаж 9"
Джерело:  online.ua

Користувачів мережі приголомшив новий трейлер до фільму  "Форсаж 9: Нестримна сага", прем'єра якого запланована на 17 червня 2021 року. Фанати стрічки зізнаються, що заінтриговані та не можуть дочекатися, коли бойовик нарешті з'явиться на екранах кінотеатрів.

Джерело: B&H Film Distribution Company

Що наразі відомо фільм "Форсаж 9: Нестримна сага"

Компанія Universal робить все можливе, щоб підігріти цікавість глядачів до стрічки "Форсаж 9: Нестримна сага". В трейлері до 9 частини можна побачити вражаючі спецефекти та бійки.

Автори проєкту стверджують, що новий фільм також не розчарує кіноманів. Це також підтверджує один з героїв "Форсажу" в трейлері.

"В яких тільки халепах ми не побували? Ми бились на поїздах, літаках, танках. Про субмарину я краще помовчу. А тепер тачки ще й літатимуть", – лунає інтригуюча репліка в ролику.

Режисер фільму обіцяє фанатам фільму чимало неочікуваних сюрпризів.

Сюжет та актори бойовика "Форсаж 9: Нестримна сага"

За сюжетом, Домінік Торетто змушений боротися зі своїм власним братом, який влаштувався на роботу до ворога Торетто – Сайфер. Жінка вирішила скористатись родинними зв'язками свого найманця й віддала наказ вбити Домініка. Вся команда "Форсажу" буде боротися разом, що зупинити ворога.

Не можна не звернути увагу на те, що у фільмі "Форсаж 9: Нестримна сага" зіграли топові актори Голлівуду:

  • Він Дізель – Домінік Торетто

  • Джон Сіна – Джейкоб Торетто

  • Мішель Родрігес – Лотті

  • Тайріз Гібсон – Роман Пірс

  • Джордана Брюстер – Міа Торетто

  • Шарліз Терон – Сайфер

  • Ludacris – Теж Паркер

  • Гелен Міррен – Магдалина Шоу та ін.

Що цікаво, 10-річний син Віна Дізеля також з'явиться  у стрічці. Хлопчик зіграв молодого Домініка у фільмі "Форсаж 9: Нестримна сага".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?