В мережі з’явилося фото дівчини з арбалетом, яка стріляла у вчителів у Полтаві
Категорія
Україна
Дата публікації

В мережі з’явилося фото дівчини з арбалетом, яка стріляла у вчителів у Полтаві

В мережі з’явилося фото дівчини з арбалетом, яка стріляла у вчителів у Полтаві
Джерело:  online.ua

В мережі з'явилися фото 19-річної дівчини, яка 6 вересня у Полтаві поранила з арбалета двох педагогів у школі №11. Як виглядає нападниця, показав Telegram-канал “Труха Харків”.

Джерело: Telegram-канал “Труха Харків”.

Нагадаємо, поліцейські, які прибули вчора зранку на місце події за викликом, затримали нападницю.

За інформацією правоохоронців, дівчина розповіла, що навчалася в цій школі до четвертого класу. Водночас вона не змогла пояснити мотиви свого вчинку. Нападниця плутається у свідченнях – з її слів, вона «хотіла залякати або мало не вбити вчителів».

Було виявлено, що у дівчини порізані руки та шия. У соцмережах діти школи, де трапився інцидент, написали, що у дівчини – зелений колір волосся, під час скоєння злочину вона курила цигарку.

Вони повідомили, що правопорушниця зайшла в перший кабінет і вистрілила в спину вчительці. Далі вона заходила в кожен наступний клас, і стріляла, – розповіли учні.

В результаті нападу вчителька української мови та зарубіжної літератури отримала поранення в спину, а заступник директора навчального закладу – в руку.

Арбалет у нападниці відібрав 14-річний учень 9 класу, при цьому дівчина не чинила опору. Як зізналася правопорушниця, вона купила його в магазині.

Поліція відкрила кримінальне провадження

Слідчі Полтавщини відкрили кримінальне провадження за фактом поранення двох вчителів місцевої школи, повідомляє пресслужба поліції.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень двом педагогам слідчими поліції під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 та частиною 2 статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Нападницю затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?