В МЗС "задоволені" нервовою реакцією Кремля на Кримську платформу
Категорія
Політика
Дата публікації

В МЗС "задоволені" нервовою реакцією Кремля на Кримську платформу

В МЗС "задоволені" нервовою реакцією Кремля на Кримську платформу
Джерело:  online.ua

У Міністерстві закордонних справ заявили, що обізнані щодо останніх реакцій Кремля на проведення Кримської платформи у Києві та зазначили, що задоволені нею.

Джерело: брифінг міністра Дмитра Кулеби

За словами дипломата, задоволені вони саме реакцією голови МЗС РФ Сергія Лаврова, який напередодні відвідав окупований Крим.

“Там він зробив низку заяв про Кримську платформу, назвав її “шабашем”. Я не буду приховувати, задоволений цією нервовою реакцією. Як казав Магатма Ґанді, спочатку вони вас ігнорують, потім з вас сміються, потім з вами борються і потім ви перемагаєте”, - наголосив Кулеба.

Він уточнив, що наразі російський агресор пройшов дві стадії та опинився не третій.

“І четверта стадія буде. Це буде стадія української перемоги та деокупація Криму”, - резюмував міністр.

Лавров про Кримську платформу

Російський міністр, який регулярно відзначався останніми роками антиукраїнськими заявами попри нібито “братське” ставлення Москви, прилетів у Крим у четвер, 13 серпня. Там він зробив заяву про Кримську платформу та намагався очорнити її без жодних аргументів.

“Через тиждень відбудеться черговий шабаш - Кримська платформа, на якій Захід буде продовжувати пестити неонацистські, расистські настрої сучасної української влади”, - стверджував міністр.

Дипломат російського режиму фактично назвав “шабашем” міжнародні заходи за участі десятків держав, а також чомусь почав говорити про “расизм” чи “неонацизм” у контексті цих зустрічей.

Кулеба своєю чергою напередодні звернув увагу на масивну негоду, яка розігралася в Криму у день візиту російського міністра.

“Навіть злива — проти російських окупантів, і це ще “камені з неба” не почали падати. А от саміт Кримської платформи відбудеться за будь-якої погоди”, - наголосив він у Twitter.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?