В новому статусі. Кріштіану Роналду може повернутися в Реал
Категорія
Спорт
Дата публікації

В новому статусі. Кріштіану Роналду може повернутися в Реал

В новому статусі. Кріштіану Роналду може повернутися в Реал
Джерело:  online.ua

Іменитий нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду може покинути Саудівську Аравію через чотири місяці після переходу в "Аль-Наср".

Джерело: El Nacional

Чому Роналду хоче повернутися в Мадрид

У зіркового футболіста Роналду виникли труднощі в адаптації до нової країни та культури. Також португальцю заважає мовний бар'єр.

Джерело стверджує, що Роналду хоче повернутися в мадридський "Реал", де провів дев'ять років. Саме в Мадриді Кріштіану почувався найкомфортніше і найщасливіше, і він все ще сумує за містом, після від'їзду з якого почав про це шкодувати.

Флорентіно Перес готовий запропонувати Кріштіану Роналду повернутися в клуб, але вже в новому статусі.

Португалець може стати послом клубу або отримати посаду в спортивному керівництві команди, — йдеться у повідомленні.

Що відомо про Роналду

Кріштіа́ну Рона́лду португальський футболіст, нападник та капітан саудівського клубу "Ан-Наср" і збірної Португалії, а також рекордсменом за кількістю ігор і забитих голів.

27 грудня 2021 року Globe Soccer Awards назвали Роналду найкращим бомбардиром усіх часів. Перший у світі футболіст-мільярдер (2020).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?