В окупованих Донецьку та Луганську сталися потужні вибухи — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованих Донецьку та Луганську сталися потужні вибухи — відео

В окупованих Донецьку та Луганську сталися потужні вибухи — відео
Джерело:  online.ua

У Луганську ввечері в неділю, 25 червня, було чутно гучний вибух. Після цього мешканці тимчасово окупованого міста бачили в небі дим. Трохи пізніше про вибух заявили в Донецьку.

Джерело: росЗМІ

Що відомо про вибух у Луганську

Про "бавовну" місцеві Telegram-канали почали повідомляти близько 16:00. Згодом очевидці почали ділитися фотографіями та відео диму.

Одне з джерел писало, що задимлення було видно десь у мікрорайоні Квартал Вавілова, орієнтовно біля ресторану "Чорний кіт".

У чатах мешканці міста запитували, чи є вибух роботою ППО. Багато хто зазначав, що звук був дуже гучним, і припускали, що це приліт.

Що відомо про вибух у Донецьку

Приблизно о 16:50 прокремлівська пропаганда почала публікувати повідомлення, що в Донецьку нібито був приліт у Київському районі. Стверджується, що це сталося у районі парковки біля БЦ "Акула".

На місці інциденту також було видно дим. РосЗМІ заявили, що внаслідок вибуху нібито загинула людина.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?