В окупованому Бердянську пролунав вибух у районі вокзалу
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Бердянську пролунав вибух у районі вокзалу

Вибух
Джерело:  online.ua

Вибух пролунав у тимчасово окупованому місті Бердянськ Запорізької області  25 січня. Його чули у районі залізничного вокзалу.

Що відомо про вибух в окупованому Бердянську

Мешканці повідомляють про одиночний вибух в районі залізничного вокзалу.

Те, що у Бердянську пролунав потужний вибух, підтверджують і місцеві Telegram-канали. Наразі невідомо причини та обставини інциденту.

Яка ситуація у Бердянську

Бердянськ Запорізької області, розташований на березі Азовського моря. Місто було окуповане російськими військами у лютому 2022 року.

Після цього окупанти вирішили зробити з міста військову базу для своїх потреб. Внаслідок роботи наших військових, або ж партизанів, в Бердянську регулярно лунають вибухи.

Наприклад, в жовтні внаслідок удару наших воїнів по аеродромах окупантів у Луганську та Бердянську було знищено дев'ять російських гелікоптерів, установка ППО, склад боєприпасів.

Додамо, що російські загарбники використовують Бердянськ у своїх військових цілях, зокрема, порт. Крім того, на базах відпочинку часто фіксують розміщення окупантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?