У Бердянську рух опору підірвав авто з чотирма ФСБшниками — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

У Бердянську рух опору підірвав авто з чотирма ФСБшниками — ГУР

ГУР
Авто

У тимчасово окупованому Бердянську 23 жовтня підірвали не одного окупанта, а чотирьох. Усі вони представники російської ФСБ.

У ГУР розповіли подробиці підриву окупантів

В автомобілі, який днями підірвали у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області, перебували четверо працівників російської спецслужби. Серед них - воєнний злочинець, який знущався над місцевим населенням.

Акцію помсти, представники українського руху опору здійснили на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який фсб-шники перетворили на свою схованку.

23 жовтня в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області шляхом підриву було знищено автомобіль, у якому перебували четверо представників російської ФСБ, - йдеться в повідомленні.

Як розповіли у розвідці, серед ліквідованих у Бердянську окупантів - російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих.

Після підриву авто гауляйтер тимчасово окупованих територій Запорізької області розпорядився збільшити комендантську годину з 21:00 до 05:00, а представники російських спецслужб негайно покинули готель та перебазувались у нове кубло, - додали розвідники.

Партизани ліквідовують окупантів РФ

Днями стало відомо, що в окупованому Мелітополі партизани підірвали авто з російськими військовими.

Партизани підірвали автомобіль із російськими загарбниками, які грабували квартири місцевих мешканців. Вибух стався в районі Авіамістечка, в момент завантаження награбованого в авто.

Загалом за літо та два місяці осені партизани в місті ліквідували "понад 40 окупантів різними шляхами".

При цьому, що стосується останніх випадків, як підтверджують самі загарбники, невідомі отруїли окупантів: 9 померли, 12 - у реанімації. Ознаки отруєння окупанти відчули через дві години після вечері. Вони вважають, що масово потруїти російських військових могли ті ж самі "диверсанти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?