В окупованому Криму лунають вибухи
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Криму лунають вибухи

В окупованому Криму лунають вибухи
Джерело:  online.ua

Ввечері 2 січня так званий "губернатор" тимчасово окупованого Севастополя Михайло Развожаєв почав стверджувати, що в місті працює ППО, а над морем збили безпілотник. Це сталося після того, як на півострові прогриміли потужні вибухи.

Джерело: Развожаєв у Telegram, російські пабліки в Telegram

У Криму 2 січня знову лунають вибухи: що про це відомо

У Севастополі працює система ППО. За попередніми даними, над морем збили БПЛА, - написав ставленик російського диктатора Володимира Путіна у Криму.

За словами гауляйтера, всі служби працюють у штатному режимі.

Фото - скриншот

Російські пабліки пишуть, що в Севастополі місцеві жителі чули щонайменше 3 вибухи.

Росіяни уже почали тікати з окупованого Криму

Не можна не згадати про те, що нещодавно стало відомо, що так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв вивіз усе своє майно з Криму на Кіпр, включно з собаками та кішками.

Окрім того, валося дізнатися, що гауляйтер вивіз за кордон своїх дітей.

Схоже, що московські посіпаки не дуже впевнені в безпеці своїх родин та у власному майбутньому, попри свої ж заяви, які вони роблять на камеру, - наголошують представники ЦНС.

Українські розвідники звертають увагу на те, що поведінка окупантів вказує на те, що вони більше не вірять у те, що "Росія тут навсєгда".

Також повідомляється, що у Криму розпочалося мародерство підприємств та житлових помешкань, а родичів окупантів вивозять подалі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?