В окупованому Севастополі ліквідували замкомандувача 18 армії РФ
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Севастополі ліквідували замкомандувача 18 армії РФ

Армія РФ
Джерело:  online.ua

У госпіталі окупованого Севастополя від отриманих на війні поранень помер заступник командувача 18-ї армії полковник Магомедалі Магомеджанов.

Що відомо про ліквідацію російського замкомандувача

Зазначається, що полковник Магомедалі Магомеджанов був командиром 61-ї окремої Кіркенеської Червонопрапорної бригади морської піхоти Північного Флоту.

Минулої середи в госпіталі міста Севастополь від отриманих в ході боїв поранень помер гвардії полковник, командир 61-ї окремої Кіркенеської Червонопрапорної бригади морської піхоти Північного флоту, уродженець села Хлют Рутульського району Дагестану Магомедалі Магомеджан. — йдеться у повідомленні Громадської палати.

Зазначається, що Магомеджанов брав участь у чотирьох операціях. Раніше він служив командиром 77-ї окремої бригади у 177-му окремому полку морської піхоти Червонопрапорної Каспійської флотилії.

Що відомо про втрати командного складу армії РФ

Раніше Міністерство оборони РФ підтвердило загибель двох полковників у районі Бахмуту на Донеччині. Зокрема, там розповіли, що командирів було вбито на полі бою на Донеччині біля Бахмута, при цьому не уточнили, коли саме це сталося.

Йдеться про командира 4-ї мотострілецької бригади ЗС РФ полковника В'ячеслава Макарова, і полковника Євгена Бровка, заступника командира армійського корпусу з військово-політичної роботи.

Крім того, 25 вересня минулого року в результаті удару по штабу Чорноморського флоту РФ в окупованому Севастополі загинули 34 офіцери противника, серед них командувач ЧФ РФ Соколов. Ще 105 окупантів було поранено.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?