В ОП спрогнозували сценарії нового наступу армії РФ в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП спрогнозували сценарії нового наступу армії РФ в Україні

В ОП спрогнозували сценарії нового наступу армії РФ в Україні
Джерело:  online.ua

За словами радника керівника Офісу президента Олексія Арестовича, окупаційна армія РФ може спробувати знову піти в наступ в Україні.

Джерело: Олексій Арестович в ефірі "Фейгін Live"

Що відомо про підготовку окупантів до нового наступу в Україні 

Треба розуміти, що на нас чекає російський наступ найближчим часом... в російському військово-політичному керівництві... три варіанти розглядаються, - зазначив Арестович.

Радник керівника ОП підкреслив, що у разі першого варіанту, окупанти здійснять нову спробу, аналогічну минулорічному наступу на Київ,  Чернігів, Суми, Харків.

Арестович також припустив, що російські військові злочинці також можуть спробувати провести наступ на Запорізькому, Донецькому, Луганському напрямках і, можливо, на Харківському.

Радник стверджує, що в РФ найтверезіші голови пропонують всі сили кинути на Луганську і Донецьку області і в разі успіху оголосити, що "звільнення" Донбасу і було метою війни.

Арестович також зазначив, що українські військові повернули під свій контроль Великий Потьомкінський острів на Херсонщині.

За його словами, наші воїни розібралися з двома ворожими батальйонами (400-800 осіб).

Херсонська область, Великий Потьомкінський острів там такий є. Пам'ятаєш, кілька тижнів тому ми говорили про те, що російські війська туди перекинули. Десь два батальйони... вчора там українські військові ставлять прапор... питання: "Що зробили з двома російськими батальйонами? - питається Арестович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?