В ОП відреагували на цинічні привітання Лукашенка із Днем Незалежності України
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОП відреагували на цинічні привітання Лукашенка із Днем Незалежності України

В ОП відреагували на цинічні привітання Лукашенка із Днем Незалежності України
Джерело:  online.ua

Підконтрольний Кремлю білоруський диктатор Олександр Лукашенко, чия країна є співучасницею війни проти України, не посоромився виступити із привітанням до Дня Незалежності та побажав мирного неба в умовах, коли літаки кремлівської армії та ракети бьють з території Білорусі по містах та інфраструктурі України.

Джерело:   ZN.UA

Лукашенко цинічно привітав Україну із Днем Незалежності 

Переконаний, що сьогоднішні протиріччя не зможуть зруйнувати багатовіковий фундамент щирих добросусідських відносин між народами двох країн. Білорусь і надалі продовжуватиме виступати за збереження злагоди, розвиток дружніх взаємоповажних контактів на всіх рівнях, - нахабно заявив Лукашенко.

Він також цинічно виступ із побажаннями  українцям "мирного неба, толерантності, мужності, сили та успіхів у відновленні гідного життя".

В ОП відповіли на зухвале привітання Лукашенка

За словами радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка, Лукашенко вважає, що світова спільнота не бачить, що його диктаторський режим є співучасником розв'язаної Кремлем війни та терору.

Вважаю, що пан Лукашенко серйозно думає, що світ не фіксує прямо співучасті його політичної групи в умисних злочинах проти України. І тому продовжує влаштовувати публічну клоунаду. Учора активно розповідав, що за три-чотири дні все закінчиться, і неслухняних українців виріжуть, а сьогодні, у найкращих традиціях циніків, бажає Україні "мирного неба", відправляючи з власних аеродромів тонни смертоносних снарядів для атаки на мирні українські міста, - зазначив Подоляк.

Він підкреслив, що всі дії Лукашенка юридично абсолютно точно і конкретно прописані кров'ю громадян України.

Поряд з наданням свого неба для масових вбивств українців та іншої активної допомоги російської окупаційної армії через постачання запчастин до військової техніки та снарядів... Розумію, що декому здається, що можна довічно безбожно брехати або вдавати, що все це божа роса в очі". Але юридично все, що робить пан Лукашенко абсолютно точно і конкретно прописано кров'ю українців, тому просто необхідно дочекатися правильного фіналу війни, краху російської кривавої імперії, щоб детально обговорити всі аспекти відтінків "мирного неба над Україною" з представниками нинішньої білоруської адміністрації, - зазначив представник ОП.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?