В ОП відреагували на удари армії РФ по Миколаєву
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП відреагували на удари армії РФ по Миколаєву

В ОП відреагували на удари армії РФ по Миколаєву
Джерело:  online.ua

За словами керівника Офісу президента України Андрія Єрмака, ранкові ракетні удари кремлівської окупаційної армії по Миколаєву, у наслідок яких були зруйновані будівлі двох вищих учбових закладів, це тактика боягузів.

Джерело: Telegram-канал  голови ОП

В ОП засудили кремлівський терор проти великих українських міст

Єрмак наголосив, що для того, щоб зупинити кремлівську окупаційну армію Україні потрібно більше сучасної зброї від західних партнерів, посилення санкцій проти РФ, та визнання її країною-спонсором тероризму.

Росія вдарила ракетами по двох найбільших університетах Миколаєва. Ця країна обрала методику терору проти цивільних, бо не може перемогти ЗСУ на полі бою. Це методика боягузів та злочинців. Росія - це країна-вбивця, держава-терорист, - підкреслив Єрмак.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

За його словами, політичне та військове керівництво РФ відповідатиме за всі злочини та звірства, скоєні в Україні.

Більше зброї + потужніші санкції + визнання Росії країною-спонсором тероризму = швидша перемога над загрозою для всіх демократичних країн, - зазначив Єрмак.

За словами колишнього бригадного генерала США Марка Арнольда, країни НАТО, або інша створена Вашингтоном коаліція можуть задіяти власну авіацію, закрити небо над Україною та втрутитись у розв'язану Кремлем війну.

Арнольд зауважив, що перемогти РФ на полі бою протягом року можна за допомогою об'єднання сил. Це в свою чергу зупинить ядерні погрози Росії, які Кремль використовує як щит.

Я вважаю, що НАТО або менша коаліція на чолі зі Сполученими Штатами повинні поставити мету поразки Росії в Україні - за допомогою їх військово-повітряних сил і українських сухопутних, військово-морських і військово-повітряних сил, - заявляє колишній військовий.

Він також пояснив, що організувати таку стратегію боротьби дуже непросто, а її реалізація може зайняти місяці, тому політичні лідери хотіли б цього уникнути.

Американський генерал вважає, що Україні може допомогти "натовська" авіація, а також сили ППО в Польщі та інших прикордонних районах.

У нас самих є сміливі люди, які будуть надавати безпосередню авіаційну підтримку і рятувати наших пілотів, коли по них будуть стріляти, а деякі з них будуть збиті, - додав колишній генерал.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?