В ОП відреагували на заклики Маска до капітуляції України
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОП відреагували на заклики Маска до капітуляції України

Михайло Подоляк
Джерело:  Михайло Подоляк

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк назвав хибними міркування американського мільярдера та власника соцмережі X Ілона Маска про необхідність схилення України до переговорів з Росією на кремлівських умовах. 

До чого може призвести капітуляція України

Подоляк зазначив, що якщо Україна піде на умови Кремля, це розв’яже диктатору та військовому злочинцю Володимиру Путіну руки щодо розв’язання ще більш масштабної війни.

Представник ОП визнав вірність слів американського бізнесмена про руйнівні для України наслідки злочинної агресії армії РФ, однак припустився помилки у подальших міркуваннях.

Маск вважає, що "здача України" під ніж обов'язкового масштабного російського геноциду приведе нас до кінця війни та "вічного миру". Це катастрофічна помилка. Відмова від підтримки України точно не припинить війну, але неминуче призведе до різкого збільшення конфліктів у всьому світі і тріумфу сил зла, - наголосив Подоляк.

Як поступки Кремлю можуть призвести до Третьої світової

Він підкреслив, що це лише збільшить апетити кремлівського керівництва країни-агресорки.

Злочинна російська влада знову почне отримувати інвестиції у власну військову машину і у підсумку Кремль розв’яже велику війну на різних континентах.

При цьому Подоляк припустив, шо ймовірно у цьому великому конфлікті змушені будуть брати участь і США.

На кожному з нас сьогодні лежить відповідальність за те, яким буде завтра світ... Будь-які сумніви стають живильним середовищем для агресорів, хвилюючи їхню свідомість думками про слабкість Західного світу. Відлуння цих сумнівів ми бачили в Ізраїлі. Не дайте сумнівам убити надію, - підкреслив представник ОП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?