В ОП відрегаували на нову скандальну заяву Ілона Маска стосовно Революції Гідності
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП відрегаували на нову скандальну заяву Ілона Маска стосовно Революції Гідності

В ОП відрегаували на нову скандальну заяву Ілона Маска стосовно Революції Гідності
Джерело:  online.ua

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк відреагував на чергову провокаційну заяву американського мільярдера Ілона Маска, який назвав Революцію Гідності в Україні державним переворотом. 

Джерело: Twiter-сторінка Михайла Подоляка

Маск осоромився заявою про Революцію Гідності в Україні 

Ці вибори, можливо, були сумнівними, але немає жодних сумнівів у тому, що переворот справді був, - зухвало заявив Маск на своїй сторінці в Twitter.

Радник керівника ОП заперечив використання таких термінів, як переворот у відношені до Революції Гідності.

Водночас він порадив американському бізнесмену не читати російську пропаганду.

Вільні суспільства впливають на держави через діалог/вибори. Поневолені суспільства виходять на вулиці, щоб позбутися репресивних держав. Це база Свободи, Ілон Маск. В Україні ніколи не було переворотів, але завжди були вільні люди. Перестаньте читати російські газети, - зазначив Подоляк.

Українці також пояснили мільярдерові, що ніякого перевороту не було. Громадяни України змогли домогтися відсторонення Віктора Януковича, який як президент зрадив інтереси країни, а потім і зовсім втік до Російської Федерації.

Росія змогла поставити свою маріонетку на чолі України. Янукович був ворогом народу і України й крок за кроком вів нашу країну в прірву. Український народ об'єднався, щоб позбутися цього злочинця. У цьому суть того, що сталося, - підкреслив один з користувачів мережі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?