В ОРДЛО порівнюють службу в армії РФ з рабством й шукають допомоги України
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОРДЛО порівнюють службу в армії РФ з рабством й шукають допомоги України

В ОРДЛО порівнюють службу в армії РФ з рабством й шукають допомоги України
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України опублікувала у мережі номер "гарячої лінії" - 2402 - для російських солдат, які не хочуть брати участь у війні проти України.

Джерело: Фейсбук-сторінка  СБУ

СБУ дала підказку для окупантів, які нехочуть воювати

За словами представників СБУ, нові телефоні розмови російських окупантів, перехоплені українськими спецслужбами, підтверджують, що серед загарбників панують панічні настрої. Так, до прикладу, мобілізовані з ОРДЛО порівнюють службу в російській армії з рабством, називають це порушенням прав людини і готові до дезертирства.

Хоть куда-то обратиться, ну, не знаю, по правам человека, в конце концов. Ё-моё, я что, в плену каком-то или в рабстве? Я не пойму вот это, - розповідає мобілізований житель так званої "ДНР" своїй дружині під час телефонної бесіди, яку перехопила СБУ.

Окрім того, вояка просить жінку пошукати, до кого можна звернутися за допомогою, бо сам – повністю розгублений.

В Россию не пожалуешься, потому, что это Россия заставила, петушилину (прим. Пушилин) не пожалуешься, потому, что он нас подарил или продал России, Украине – я буду предателем… - скаржиться мобілізований.

Керівництво СБУ безпосереднього прокоментувало цю перехоплену розмову.

Що ж, даємо підказку для загарбників, які хочуть залишитися живими: телефонуйте за номером 2402 та здавайтеся в полон. Ця "гаряча лінія" спеціально створена для таких випадків. Вам допоможуть, - наголошують в українській спецслужбі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?