В районі окупованого Сєвєродонецька пролунали потужні вибухи
Категорія
Україна
Дата публікації

В районі окупованого Сєвєродонецька пролунали потужні вибухи

В районі окупованого Сєвєродонецька пролунали потужні вибухи
Джерело:  online.ua

За словами глави окупованого злочинною армією РФ Сєвєродонецька Олександра Стрюка, в районі міста пролунала серія потужних вибухів.

Джерело: Facebook Луганської ОВА

Що відомо про бавовну в районі Сєвєродонецька 

Росіяни не вважають це місто місцем для укріплення. Останнім часом окупаційна "влада" не влаштовує навіть показового відновлення, - зазначає Стрюк.

Він зазначив, що російські військові масово розміщуються у передмісті Сєвєродонецька, а нещодавно серія потужних вибухів пролунала в Щедрищевому, поблизу міста.

Сєвєродонецький "Азот" росіяни зруйнували на 70 %. Все більш-менш цінне вони звідти вивезли, - зазначає керівник міста.

 Також Стрюк розповів, що місцеві колаборанти повивозили свої родини до захопленого Луганська.

Що відомо масові вбивства військовими армії РФ жителів Донецької області 

За інформацією правоохоронців Донецької області, після звільнення Лиманської та Святогірської громад від російських військових злочинців там досі знаходять нові могили та невпізнані трупи.

У поліції регіону зазначили, що на Донеччині вже виявлено 385 тіл, з них 103 досі не впізнані. З них 309 – цивільні

Серед жертв російської агресії - 174 чоловіки, 117 жінок, 6 дітей, стать ще 12 осіб не встановлено, - йдеться у повідомленні правоохоронців.

При цьому зазначено, що триває робота з ідентифікації загиблих - на сьогодні ідентифіковано 282 особи. Так, у селі Богородичне, що майже повністю зруйновано російськими військами, провели ексгумацію двох літніх жінок та чоловіка. Цивільні мешканці були поховані в одному з дворів.

Крім того, тіла ще трьох цивільних чоловіків ексгумували в Лимані. За попередньою інформацією, двоє з них загинули внаслідок обстрілів, а третій помер в окупації з природних причин.

Після деокупації Лиману на міському кладовищі було знайдено братську могилу із загиблими військовослужбовцями ЗСУ - далі розпочалася кропітка робота з ідентифікації кожного з них, - підкреслюють правоохоронці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?