В Росії загинув вже восьмий нафтогазовий топ-менеджер з початку вторгнення в Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії загинув вже восьмий нафтогазовий топ-менеджер з початку вторгнення в Україну

В Росії загинув вже восьмий нафтогазовий топ-менеджер з початку вторгнення в Україну
Джерело:  online.ua

У своєму будинку на Рубльовці за загадкових обставин помер 59-річний нафтовий олігарх кінця 1990-х – початку 2000-х років В'ячеслав Ровнейко. Співробітники правоохоронних органів не знайшли на його тілі ознак насильницької смерті.

Джерело: росЗМІ

В Росії помер нафтогазовий топ-менеджер

Олігарха з 90-х років минулого століття, В'ячеслава Ровнейка, виявили мертвим у котеджі міського округу Одинцове. На його тілі немає ознак насильницької смерті.

В'ячеслава Рівнейка виявили непритомним близько 23:00 години у його будинку, розташованому на Рубльово-Успенському шосе. Лікарям не вдалося його врятувати.

Що відомо про смерть нафтових олігархів в РФ

Смерть Ровнейка стала восьмою в низці загадкових смертей топ-менеджерів нафтових компаній. серпня випав із вікна Центральної клінічної лікарні віце-президент «Лукойлу» Равіль Маганов.
У січні в елітному селищі Ленінградської області знайшли мертвим 60-річного голову транспортної служби «Газпром інвест» Леоніда Шульмана.
У березні в Ленобласті виявили тіло заступника гендиректора єдиного розрахункового центру "Газпрому" з корпоративної безпеки Олександра Тюлякова.
У квітні у московській квартирі знайшли тіла Владислава Аваєва, колишнього віце-президента «Газпромбанку», а також його дружини та дочки. Трохи пізніше в Іспанії виявили мертвими колишнього топ-менеджера «Новатека» Сергія Протосеню, його дружину та дочку.
У травні колишній топ-менеджер «Лукойлу» Олександр Суботін помер у Митищах після сеансу у місцевих шаманів.
У липні в елітному котеджному селищі «Морські тераси» біля Фінської затоки знайшли тіло 61-річного Юрія Воронова — гендиректора транспортної компанії «Астра Шиппінг», яка, зокрема, працювала на арктичних підрядах «Газпрому».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?