В Росії заявляють про рекордні втрати армії на фронті
Категорія
Україна
Дата публікації

В Росії заявляють про рекордні втрати армії на фронті

В Росії заявляють про рекордні втрати армії на фронті
Джерело:  online.ua

Російські ЗМІ брехливо підтвердили загибель у розв'язаній Кремлем злочинній війні проти України усього 16 тис 774 військових. При цьому в РФ заявляють про нові рекордні втрати російської армії на фронті протягом останніх тижнів. 

Джерело: "Медіазона"

Що відомо про втрати окупантів за версією російських ЗМІ 

Зокрема, видання заявляє, що підрахунок втрат здійснювався спільно із російською службою BBC.

Так, російські ЗМІ повідомляють про загибель протягом останніх 2 тижнів 1 тис 638 російських військовослужбовців, серед яких 1 тис 456 осіб нібито були мобілізовані.

З попереднього зведення 24 лютого до нашого списку додалося більш як 1 тис 600 осіб - це новий рекорд за весь час наших спостережень, - заявляють журналісти.

При цьому вказується, що найбільша кількість нещодавно загиблих серед найманців ПВК "Вагнер".

Кого армія РФ втрачала протягом останньго часу 

З кінця 2022 року та початку наступного помітно зросли втратисеред завербованих ув'язнених. Із них формували "штурмові групи" для атаки на українські позиції під Бахмутом.

Вільні" найманці зазнають менших втрат порівняно з ув'язненими. Число загиблих ув'язнених зросло з попереднього зведення практично в півтора рази: нам відомі імена 1 тис 849 чоловіків, які потрапили на війну з колоній. Головним напрямом для російських військ, як і раніше, залишається Бахмут. Нам відомі імена 800 людей, які тут загинули, - заявляють російські журналісти.

За даними РосЗМІ, підтверджено загибель понад 1 тис 450 мобілізованих, але реальна кількість загиблих мобілізованих, за інформацією журналістів, набагато вища.

Також наводятьсядані серед російських втрат серед військових вищих рангів.Так, за останні 2 тижні загинуло 11 російських офіцерів у званні від підполковника.

Так, до 10 березня підтвердилася загибель понад 1 тис 900 офіцерів російської арміїта інших силових структур. 209 із них - у званні від підполковника та вище.

Відомо також про 127 випадків загибелі військових пілотів. Втрати серед льотчиків особливо "болючі" для армії РФ. Оскільки, як зазначають росЗМІ, підготовка одного пілота фронтової авіації першого класу займає 7-8 років і коштує близько 3,4 млн доларів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?