В США американці будуть отримувати особливі виплати у біткоїнах
Категорія
Технології
Дата публікації

В США американці будуть отримувати особливі виплати у біткоїнах

В США американці будуть отримувати особливі виплати у біткоїнах
Джерело:  online.ua

Мер Маямі Френсіс Суарес неочікувано для всіх заявив, що планує створити криптогаманці для мешканців американського міста. За його словами, цей проєкт стане частиною плану з перетворення Маямі у столицю цифрового світу.

Джерело: Forbes

Мешканці Маямі будуть отримувати особливі виплати у біткоїнах

Американський політик звернув увагу на те, що створення цифрових гаманців необхідне для того, щоб мешканці Маямі мали можливість отримувати дивіденди від міської цифрової монети MiamiCoin, які будуть виплачувати у біткоїнах. Згідно з останніми даними, актуальна вартість MiamiCoin коливається на рівні 0,02412920 долара.

Окрім того, мер не приховує, що токен MiamiCoin приніс місту понад 21 мільйон доларів протягом останніх декількох місяців. Якщо нічого не змінить, то профіт від цифрової моенти може сягнути приблизно одну п'яту щорічних надходжень від податків. Суарес плекає надію, що місту вдасться заробити понад 60 мільйонів доларів за допомогою MiamiCoin у 2022 році.

Також мер мріє, що у майбутньому Маямі зможе працювати без податків. За словами політика, наступну зарплату він отримає у біткоїнах. Представники його команди пояснили, що Суарес отримує гроші у доларах, які відразу конвертуються у головну цифрову монету світу.

"Крім того, політик прагне зробити так, що державні службовці мали змогу отримувати зарплату у біткойнах, а жителі міста – оплачувати свої витрати. Наразі закон у штаті Флорида забороняє місцевим органам державної влади володіти волатильними (нестабільними) активами", - йдеться в повідомленні.

До слова, як стверджує новообраний мер Нью-Йорка Ерік Адамс, він також буде отримувати три перші заробітні плати на посаді у криптовалюті. Політик також має намір посприяти змінам - він хоче створити загальноміську цифрову валюту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?