В США помер відомий актор Говард Хессеман
Категорія
Світ
Дата публікації

В США помер відомий актор Говард Хессеман

В США помер відомий актор Говард Хессеман
Джерело:  online.ua

У США на 82 році життя помер відомий актор Говард Хессеман, популярність якому принесли ролі у фільмі "Поліцейська академія-2" та серіалі "Доктор Хаус".

Джерело:  CNN

Обставини смерті відомого актора 

Відомо, що актор помер в результаті ускладнень після операції на кишечнику. Через деякий час після операції стан актора різко погіршився.

Він був новаторським талантом, другом на все життя і давнім клієнтом, чия доброта та щедрість зрівнялися з його впливом та захопленням для поколінь акторів та імпровізаційної комедії по всьому світу, - зазначає менеджер актора Роббі Касс.

Говард Хессеман (фото - Flickr.com)

Хессеман навчався в Орегонському університеті, а пізніше був одним із засновників імпровізаційної комедійної трупи The Committee у Сан-Франциско разом з іншим актором Девідом Огденом Стайєрсом.

Хассеман вперше з'явився на телебаченні під псевдонімом Дон Стерді у шоу "Драгнет" в 1968 році. Він зобразив хіпі на ім'я Джессі Чаплін, редактора підпільної газети.

Він зіграв епізодичну роль у двох епізодах фінального сезону шоу Енді Гріффіта.

Однак широку відомість актору принесла роль диск-жокея проти дискотек доктора Джонні Фівера

в телевізійному сіткомі WKRP в Цинциннат, який йшов по телебаченню з 1978 по 1982 рік.

Він був номінований на премію «Еммі» за найкращу чоловічу роль другого плану у комедійному серіалі у 1980 та 1981 роках.

Він тричі з'являвся у програмі «Суботнім вечором у прямому ефірі»: в одному він віддавав шану недавно померлому Джону Белуші та розповідав анекдоти про нього, а в іншому NBC показував фотографію президента США Рональда Рейгана.

Актор також з'явився в епізодах культових серіалів "Доктор Хаус" та "Збреши мені", а також в епізоді серіалу "Швидка допомога".

У актора залишилась 33-річна дружина, актриса Кэролайн Дюкрок.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?