В США померла культова рок-співачка Ронні Спектор
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В США померла культова рок-співачка Ронні Спектор

В США померла культова рок-співачка Ронні Спектор
Джерело:  online.ua

В США на 79 році життя раптово померла культова рок-співачка Ронні Спектор, що заснувала гурт The Ronettes.

Джерело: особистий сайт співачки

В США померла прославлена рок-зірка

У заяві рідних Ронні Спектор (при народженні Вероніка Іветт Беннетт) повідомляється, що співачка померла у середу 12 січня через важке онкологічне захворювання.

Разом з двома сестрами Спектор заснувала рок-гурт The Ronettes у 1961 році. Після цього гурт підписав контракт із продюсером Філом Спектором, за якого співачка згодом вийшла заміж.

Вони були одружені шість років і мали трьох спільних дітей.The Ronettes випустили низку хітів 1960-х років, серед яких Be My Baby та Walking in the Rain.


Після короткого періоду популярності The Ronettes розпалися, після чого Спектор зайнялася сольною кар'єрою.


Журнал Rolling Stone включив Спектор до списку 100 найбільших співаків та співачок усіх часів, де вона посіла 69 місце, а композиція Be My Baby була внесена до Зали слави рок-н-ролу.

Ронні прожила своє життя з блиском в очах, відвертим ставленням, пустотливим почуттям гумору та усмішкою на обличчі. Вона була сповнена любові та подяки. Її радісний голос, грайлива натура та чарівність житимуть у всіх, хто її знав, чув чи бачив, - повідомили рідні співачки.

Раптова смерть голови Європарламенту Давида Сассолі

Вранці 11 січня офіційно стало відомо, що пішов з життя очільник Європейського парламенту Давид Сассолі, якому на момент смерті було всього 65 років.

За словами його речника Роберта Куйо, європейський політик помер у лікарні в італійському муніципалітеті Авіано, де проходив лікування від важкої форми пневмонії.

Нещодавно очільник Європейського парламенту Давид Сассолі розказував іноземним журналістам, що його пневмонія була спровокована "хворобою легіонерів", однак висловив сумнів, що міг заразитися в ЄС, незважаючи на нещодавню історію спалахів в установі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?