В США винайшли поштову скриньку, що відганяє злодіїв
Категорія
Технології
Дата публікації

В США винайшли поштову скриньку, що відганяє злодіїв

В США винайшли поштову скриньку, що відганяє злодіїв
Джерело:  online.ua

Скринька нагадує сміттєвий бак, проте захистить пошту від злодіїв, а також прийме посилку від дрона.

Джерело: Freethink

Новий вид поштової скриньки

Компанія DRONEDEK зі штату Індіана розробила розумну поштову скриньку з контрольованою температурою, яка може автоматично отримувати та захищати пакети, що доставляються дроном.

Ми бачили технологічні стрибок в наших комп’ютерах, наших автомобілях і наших телефонах. Пора поштовій скриньці їх наздогнати, – сказав генеральний директор Ден О’Тул.

Сучасні поштові скриньки в основному ідентичні тим, які вперше з’явилися в США століття тому: приблизно розміром з коробку для взуття і кріпляться на передній частині будинку, або встановлюються на стовпі біля бордюру.

Магазини Walmart, Amazon та інші роздрібні торговці вивчають можливість використання дронів для доставки товарів.

Сьогоднішні поштові скриньки дійсно не обладнані для отримання цих поставок, тому прямо зараз дрони просто скидають пакунки на парашутах у двори людей — і це далеко від ідеалу.

Перш ніж пакунки зможуть дістатися до рук одержувача, погодні умови або тварини можуть їх знищити — або ж їх може хтось вкрасти.

Нова скринька розміром із сміттєвий бак і призначена для отримання пакунку з дрона. Коли він прилітає, кришка коробки відкривається, щоб пакет можна було опустити в неї за допомогою троса. Після того, як дрон відпустить упаковку, кришка закривається.

Внутрішня температура поштової скриньки контролюється та амортизується, щоб запобігти пошкодженню посилок. Коли пакет приходить, поштова скринька надсилає сповіщення власнику.

На даний момент скриньки коштують 3 тис доларів, але мета DRONEDEK – скоротити цю суму до 1тис доларів.

Дрони для доставки товарів

Дрони для доставки все ще є експериментальними, але якщо вони приживуться, переваги можуть бути величезними.

Дрони не покладаються на дороги, не сприятимуть утворенню заторів і можуть летіти безпосередньо до дому людей — це може скоротити час доставки (особливо для людей у сільській або віддалених районах).

Безпілотники для доставки також зазвичай електричні, що робить їх кращими для навколишнього середовища, ніж вантажівки, що працюють на паливі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?