В Україні арештували активи поплічника Путіна на 2 млрд грн
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні арештували активи поплічника Путіна на 2 млрд грн

В Україні арештували активи поплічника Путіна на 2 млрд грн
Джерело:  online.ua

8 червня офіційно стало відомо, що Київська прокуратура за ініціативи Служби безпеки України заарештувала та передала в АРМА активи російського підприємства на 2 мільярди гривень.

Джерело:  СБУ,   Київська міська прокуратура

В Україні арештували активи компанії почесного будівельника РФ

Представники СБУ поки не уточнюють назву компанії, однак журналістам вдалося дізнатися, що йдеться про компанію "Аерок", яка підпорядковується російському олігарху Андрію Молчанову.

Варто звернути увагу на те, що це підприємство виготовляє вироби із бетону, газобетону, а також постачає бетоноконструкції для будівництва житлових та промислових об’єктів. За словами силовиків, кінцевий бенефіціар входить до найближчого оточення президента РФ.

Українська спецслужба має докази тго, що компанія причетна до будівництва житла для співробітників ФСБ і збройних сил РФ.

З метою уникнення міжнародних санкцій керівництво компанії вирішило швидко здійснити ребрендинг торгової марки. СБУ все-таки добилася накладення арешту на це підприємство.

Фото - facebook.com/SecurSerUkraine

Що важливо розуміти, за рішенням суду арештовано активів на понад 2 млрд грн:

  • 100% корпоративних прав у вигляді статутного капіталу на понад 437 млн грн;

  • рухоме та нерухоме майно підприємства орієнтовною вартістю 1,5 млрд грн;

  • 9 банківських рахунків, де наявні загалом понад 104 млн грн.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?