В Україні ліквідували воєнкора-пропагандиста. Ще трьох журналістів поранено
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні ліквідували воєнкора-пропагандиста. Ще трьох журналістів поранено

В Україні ліквідували воєнкора-пропагандиста. Ще трьох журналістів поранено
Джерело:  online.ua

В Україні загинув російський воєнкор-пропагандист із «РИА Новости» Ростислав Журавльов. В агенстві заявили, що він потрапив під обстріл на окупованій території Запорізької області.

Джерело: РИА Новости

В Україні ліквідували російського пропагандиста

Журавльов потрапив під обстріл в П’ятихатках у Запорізькій області, куди він приїхав знімати матеріал. Він помер під час евакуації.

З повідомлення агенції відомо, що він не лише зніма пропаганду, але й доставляв російським окупантам листи від дітей одного з інтернатів. Журавльов входив у десятку провідних воєнних кореспондентів Росії.

Окрім Журавльова під обстріл потрапили й інші пропагандисти - фотокореспондент«РИА Новости» Константин Міхальчевський, кореспондент газети «Известия» Роман Польшаков та його оператор Дмитро Шиков. Їх доставили в лікарню в окупованому Мелітополі.

ЗСУ на Донеччині знищили пропагандиста РФ

Нагадаємо, що 20 липня стало відомо про ліквідацію російського воєнкора та волонтера російської армії Михайла Лучина. Це сталося поблизу Красногорівки Донецької області.

Російського окупанта Михайла Лучина, командира взводу БПЛА та автора каналу "Миша на Донбасі" знищено під Красногорівкою. Той випадок, коли викладав картинки про "цвинтар укрів", але залишився на цьому цвинтарі сам, - повідомив журналіст Денис Казанський.

Відомо, що його ліквідували бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?