В Україні презентують фільм про онкохворих дітей "Янголи/Дачі"
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні презентують фільм про онкохворих дітей "Янголи/Дачі"

В Україні презентують фільм про онкохворих дітей "Янголи/Дачі"
Джерело:  online.ua

Картина розкриває особливості функціонування унікального київського центру "Дача", персонал якого опікується недужими дітьми та психологічно підтримує їхніх батьків. Всі покази фільму будуть благодійними, виручені кошти організатори збираються спрямувати на підтримку дітей.

Джерело: Держкіно

Прем’єра фільму запланована на середину лютого наступного року. 15 лютого у світі - Міжнародний день онкохворої дитини. А сьогодні режисери фільму опублікували довгоочікуваний перший постер.

"Для мене особисто і для команди – це дуже важлива тема. Ми всі дуже переймались цим фільмом і намагались зробити все як найкраще. Прагнули не експлуатувати тему страждань, а зробити світле та сповнене любові кіно про доброту, силу та боротьбу. Так, емоційно та психологічно іноді було важко, але ми розуміли, що іншого шляху немає. Я вважаю, що своїм творчими можливостями, натхненням та працею ми зараз маємо унікальний шанс – практично допомогти нашим героям” – зазначила продюсерка та сценаристка картини Ольга Гібелінда.

Команда проєкту виглядає так: режисер Олексій Смоляр, продюсерка та сценаристка Ольга Гибелинда (Olga Gibelinda), оператор та режисер монтажу Angel Angelov, співпродюсерка Светлана Тарасова, композитор Артем Бабурін. Виробництво ТОВ "ВІ ЕС ТІ ПРОДАКШН" за підтримки Держкіно, дистриб'ютор Malanka Studios.

Наразі автори фільму знаходяться у процесі підготовки до презентації, його прокату та показу на стрімінгових сервісах. У подальшому, як передбачають кінокритики, фільм буде представлено на низці кінофестивалів в Україні та закордоном.

Успіхи України в Каннах

Нагадаємо, нещодавно завершився 74-й міжнародний Каннський кінофестиваль. Картина українського режисера Сергія Лозниці "Бабин Яр.Контекст" отримала нагороду "Золоте око" як кращий документальний фільм.

Днями в українських Карпатах завершився процес зйомок картини режисерки Анни Маліжевської "Заморожене добро". Проєкт створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно.
Стрічка розповідає про батька-одинака, за донькою якого доглядає українська жінка. Та її раптова смерть змінює ставлення чоловіка до себе та своєї сім’ї.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?