В Україні запрацювала платіжна система Etsy. Що про неї відомо
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні запрацювала платіжна система Etsy. Що про неї відомо

Міністерство цифрової трансформації України
Etsy

Etsy запустила в Україні свою платіжну систему Etsy Payments. Її запуск відкриває українському мікро- й малому бізнесу доступ до глобальних ринків.

Що відомо про платіжну систему Etsy

Etsy — це платформа онлайн-комерції, де продають вироби ручної роботи, вінтажні речі, унікальні товари обмеженого випуску. Вона налічує понад 90 млн покупців з усього світу.

Продавці, зареєстровані в Etsy Payments, матимуть доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та зможуть отримувати цілодобову сервісну підтримку.

Etsy — одна з найкращих світових платформ для онлайн-бізнесу. Тепер усі її можливості доступні для українців. Для малого й мікробізнесу це дуже потужна підтримка та можливості для масштабування, — прокоментував партнерство міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

В Україні з’явиться віртуальний помічник для уряду

Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Conversation with data — створюємо інновації ШІ для освіти, розмінування та інших напрямів разом з Palantir. Працюємо над технологією, яка допоможе державі зекономити мільйони, ухвалювати дієві управлінські рішення та стане віртуальним помічником для Уряду.

Продукт є фактично просунутим датааналітиком. Структурує та аналізує багато даних, а потім перетворює їх на зрозумілу інформацію для міністерств, держорганів і громад. Наприклад, за кілька секунд з’ясовує, скільки українських шкіл зруйновано і що потрібно для їх відновлення, яка кількість замінованих територій та скільки піде на розмінування тощо.

Система надає комплексну аналітику та візуалізацію – формує текст, звіти, додатки. Раніше датааналітики витрачали на це до кількох днів. Це лише невеличкий тизер. Зараз система навчається на нових даних, а інструментарій постійно вдосконалюється. Детальне бачення презентуємо незабаром.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?